perjantai 14. syyskuuta 2012

Venetian masquerade

 Täytimme yhdessä ystäväni kanssa 25 vuotta ja päätimme sen kunniaksi pitää venetsialaiset naamiaiset. Tein juhliin teeman mukaiset kakut myös. Yllä oleva kakku oli vegaanikakku ja sisälsi tuoreita mustikoita ja kauravaniljakastiketta. Päällä molemmissa kakuissa oli vanilja satin ice massaa. Alempi oli peruskakku, jossa oli sisällä tuoreita mustikoita ja valkosuklaamoussea (heh, olen melkoisen mieltynyt kyseiseen mousseen). Päällä oleva kukka on tehty Wiltonin kukkamassasta (gumpaste). Täytyy kyllä sanoa, että tuo satin ice massa on melkoisen herkullista ja hyvin käsiteltävissä. Sitä pitää siis kokeilla jatkossakin. Kakuissa olevat perhoset ovat jälleen vohveliperhosia.



1 kommentti:

  1. Ihanat masquerade-kakut! Nuo kultaiset koukerokoristeet olivat kauniita yksityiskohtia. Tuo valkoinen vagekakku muuten sopisi hyvin yhteen naamiosi kanssa. :)

    VastaaPoista