Kinkkufetapiirakkaa jossa myöskin tomaattia ja tuoretta basilikaa.
Pohja:
200g margariinia
4dl vehnäjauhoja
n. 3rkl vettä
Täyte:
2dl ranskankermaa (creme fraiche)
1/2dl savujuustoruokakermaa
3 kananmunaa
300g savupalvikinkkusuikaleita
6 kirsikkatomaattia
1/2 ltk tuorefetajuustoa
tuoretta basilikaa
pippuria
1. Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi. Lisää kylmää vettä ja sekoita ainekset nopeasti taikinaksi. Älä vaivaa taikinaa.
2.
Levitä taikina piirakkavuokaan (suorakaiteen muotoisen vuoan koko noin
23 x 25 cm tai pyöreän vuoan halkaisija noin 24 cm). Laita pohja
jääkaappiin odottamaan.
3. Sekoita ranskankerma, savujuustokerma ja munat keskenään.
4. Laita täytteet (kinkku, tomaatti, feta, basilika) piirakkavuokaan ja sitten kerma-munaseos päälle.
Paista 200 asteessa n. 30-40min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti