sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kinkkufetapiirakka - Suolaista

Kinkkufetapiirakkaa jossa myöskin tomaattia ja tuoretta basilikaa.

Pohja:
200g margariinia
4dl vehnäjauhoja
n. 3rkl vettä

Täyte:
2dl ranskankermaa (creme fraiche)
1/2dl savujuustoruokakermaa
3 kananmunaa
300g savupalvikinkkusuikaleita
6 kirsikkatomaattia
1/2 ltk tuorefetajuustoa
tuoretta basilikaa
pippuria

1. Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi. Lisää kylmää vettä ja sekoita ainekset nopeasti taikinaksi. Älä vaivaa taikinaa.
2. Levitä taikina piirakkavuokaan (suorakaiteen muotoisen vuoan koko noin 23 x 25 cm tai pyöreän vuoan halkaisija noin 24 cm). Laita pohja jääkaappiin odottamaan.
3. Sekoita ranskankerma, savujuustokerma ja munat keskenään.
4. Laita täytteet (kinkku, tomaatti, feta, basilika) piirakkavuokaan ja sitten kerma-munaseos päälle.

Paista 200 asteessa n. 30-40min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti