maanantai 22. huhtikuuta 2013

Linnunrata cakepops



Iltanäpertelynä väsäilin cakepopseja pitkästä aikaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa suklaatransferia.

Ohje:

Minttu dominoita 100g
Philadelphia marabou 160g

Murskataan dominot ja sekoitetaan tuorejuuston kanssa tahnaksi. Pyöritellään pieniä palloja, jotka laitetaan jääkaappiin jäähtymään n. 30min ajaksi.

Päällinen:

Candymelts nappeja (myös leivontasuklaa käy)
Suklaatransfer
nonparelleja

Sulatetaan candymelts/suklaa. Haarukan ja lusikan avulla päällystetään pallot sillä ja laitetaan leivinpaperille jähmettymään. Suklaatransfer asetetaan pintaan ennen kuin candymelts/suklaa jähmettyy, samoin nonparellit. Laitetaan jääkaappiin n. 10 min ajaksi. Poistetaan transferin kalvo. Valmiita syötäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti